Luotettava pitopalvelu muistotilaisuuteen Mikkelissä

Ota yhteyttä

Saat meiltä myös pitopalvelun muistotilaisuuteen. Me valmistamme ja toimitamme tarjottavat toivomaasi paikkaan Mikkelissä ja eri puolilla Etelä-Savon maakuntaa. 

Voit myös järjestää muistotilaisuuden tarjoiluineen tunnelmallisessa tilausravintolassamme. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja ehdottoman luotettavasti.

Muistotilaisuuksien tarjoilut toiveiden mukaan

Olemme koonneet alle ehdotuksia muistotilaisuuden tarjoiluksi. Voit tilata meiltä tarjoilut vähintään 20 henkilön tilaisuuteen. Valitse esimerkkien joukosta tilaisuuteesi sopiva tai pyydä meitä tekemään toiveidesi mukainen kattaus. Täytekakkuvaihtoehtoja ovat muun muassa kermatäytekakut, hedelmäkakut, suklaakakut, kinuskikakut, tiramisu ja juustokakut.


Noutopöytien pitopalveluhinnat sisältävät kaiken tarvittavan, kuten kattamisen, liinat, servetit, kynttilät, tarjoilun noin kolmeksi tunniksi sekä loppusiivouksen. Hintoihin sisältyy myös kuljetus Mikkelin kaupunkialueella ja arvonlisävero 14 %. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä lisäämme menujen hintoihin 15 %. Mikäli tilassa ei ole astioita käytettävissä, veloitetaan niistä erillisen hinnaston mukaisesti. Pakkaamme ylijääneen ruoan asiakkaan mukaan.

Kysy lisätietoja
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme pitopalvelun muistotilaisuuteen Mikkelin seudulla ja muualla Etelä-Savossa siten, että voit olla tyytyväinen sekä tarjoiluihin että palveluun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää