Monien herkkujen noutopöydät Mikkelistä

Ota yhteyttä

Saat meiltä herkullisia kylmiä ja lämpimiä ruokalajeja sisältävät noutopöydät juhlaasi varten Mikkelissä ja muualla 

Etelä-Savon alueella. Sovitaan juuri sinun toiveitasi vastaavasta tarjoilusta.

Noutopöytämenut asiakkaan tiloihin

Alla on esimerkkejä noutopöytämenuista, joita toimitamme asiakkaan tiloihin vähintään 20 henkilön tilaisuuksiin. Menut sisältävät ainoastaan menun mukaiset ruuat. Tilaathan tarjoilun, astiat, liinat ynnä muut tilaisuuden järjestelyissä tarvittavat erikseen. 


Menujen täytekakkuvaihtoehtoja ovat muun muassa kermatäytekakut, hedelmäkakut, juustokakut, suklaakakut, kinuskikakut ja tiramisu. Kaikkia tilausravintolan yhteydessä esittelemiämme menuja voi tilata myös pitopalveluna. 

Noutopöytien hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 % ja toimituksen Mikkelin kaupunkialueella, kun tilauksen loppusumma on yli 100 €. Kaupunkialueen ulkopuolelle toimitusmaksu on 0,40 €/km sekä 35/50 €/tunti. 


Toimitamme ruuat joko kertakäyttöisissä tai oikeissa tarjoiluastioissa. Oikeista tarjoiluastioista emme veloita erikseen, mutta silloin asiakas vastaa astioista ja niiden palauttamisesta ravintolaan. Vuokraamme tilaisuuksiin myös henkilökuntaa ja astioita ruokailua varten. Täyden palvelun paketeissa henkilökuntamme huolehtii yleensä myös vuokra-astioiden palauttamisesta. Pyydä tarjous!Tarjoilu onnistuu myös!

Tarjoilija-/kokkiveloitus on arkisin 35 €/t, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 50 €/t. Määritämme itse tarvittavan henkilöstömäärän tilaisuuden luonteen mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Kysy lisää
Yhteydenottokuvake

Pitopalvelumme tuo toiveidesi noutopöydät tilaisuuteesi Mikkelissä ja muualla Etelä-Savossa.

Ota yhteyttä ja tee tilaus