Lämminhenkiset muistotilaisuudet Mikkelissä ja muualla Etelä-Savossa

Kysy lisää

Tiloissamme Mikkelissä järjestät lämminhenkisen muistotilaisuuden tarjoiluineen. Voit myös tilata tarjoilut 

esimerkiksi seurakuntakeskukseen. Verkkosivuiltamme löydät sopivia vaihtoehtoja myös muistotilaisuudessa tarjottaviksi.

Toiveiden mukainen muistotilaisuus tilausravintolassamme

Tilausravintolamme Mikkelissä tarjoaa sopivat puitteet lämminhenkisen muistotilaisuuden järjestämiseen. Vanhan talon juhlasaleissa on rauhallinen tunnelma, ja osaava henkilökuntamme takaa onnistuneet tarjoilut ja hyvän palvelun. Vieraita juhlatiloihin mahtuu yhteensä lähes 100. Minimihenkilömäärä on 20. 

Voit tutustua tiloihimme myös ennakkoon. Sovithan vierailusta kanssamme, niin osaamme olla paikalla oikeaan aikaan.

Katso tästä tarjoamiamme menuehdotelmia

Sopiva tarjoilu muistotilaisuuteen

Juhlapöytien, juhlamenujen ja kahvipöytien joukosta löydät myös muistotilaisuuteen sopivat tarjoilut. Haluatko tarjoa muistotilaisuudessa lämpimän ruoan ja kahvit vai kenties kahvit ja suolaisen tai makean piirakan? Jättikö vainaja muistotilaisuutta koskevia toiveita tilaisuutta tai sen tarjoiluja koskien? Järjestämme sinulle halutessasi juuri toiveidesi mukaisen tilaisuuden tarjoiluineen. Saat meiltä yksilöllisen tarjouksen tilaisuutta varten. 


Tilausravintolassamme järjestettävien muistotilaisuuksien hinnat sisältävät kaiken tarvittavan eli tilavuokran ja tarjoilun noin kolmeksi tunniksi, valkoiset liinat, juhlakattaukset, peruskoristelun kukkasineen sekä arvonlisäveron 14 %. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä lisäämme menujen hintaan 15 %. Virsikirjatkin löytyvät talon puolesta.

Pyydä tarjous tilaisuuttasi varten

Pitopalvelu muualla järjestettyyn tilaisuuteen

Mikäli haluat järjestää muistotilaisuuden muualla, mutta etsit tarjoiluja, me toimitamme sinulle kaiken tarvitsemasi sovittuun paikkaan. Järjestämme muistotilaisuuksia pitopalveluna esimerkiksi seurakuntakeskusten tiloissa Mikkelissä ja muualla maakunnassa. Otathan seurakunnan tilavarauksissa yhteyttä suoraan seurakuntaan. Saat meiltä tarjouksen sopivista tarjoiluista. Hinnat sisältävät kaiken kattauksessa tarvittavan ja halutessasi myös tarjoilun.

Yhteydenottokuvake

Lämminhenkisen tilausravintolamme tilat Mikkelissä sopivat hyvin myös muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää