Järjestä juhlat ja muut tilaisuudet tilausravintolassamme Mikkelissä

Tee varaus!

Tilausravintolassamme Mikkelissä järjestät mitä erilaisimmat juhlatilaisuudet ruoka- ja kahvitarjoiluineen. 

Tilamme sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi kokousten ja muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Juhlapöytä - Ravintola Sali & Keittiö
Muistotilaisuudet, Ravintola Sali & Keittiö, Mikkeli Lue lisää

Tilat kaikkiin elämäsi juhliin

Aina on syytä juhlaan! Olipa kyseessä sitten merkkipäivät, perhejuhlat, yritysten tai yhdistysten juhlatilaisuudet, voit jättää ne meidän huoleksemme. Tiloissamme järjestetään myös esimerkiksi kokouksia ja muistotilaisuuksia. 


Ravintola Sali & Keittiön tunnelmallisiin juhlasaleihin voimme kattaa juhlan lähes sadalle hengelle. Minimihenkilömäärä on 20 aikuista. Lopullisen henkilömäärän voit vahvistaa viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta, jonka jälkeen huomioimme 10 %:n muutokset toteutuneessa henkilöluvussa.


Hinnat sisältävät tilavuokran ja tarjoilun noin kolmeksi tunniksi, valkoiset liinat, juhlakattaukset, peruskoristelun sekä arvonlisäveron 14 %. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä lisäämme menujen hintaan 15 %. Lisäajasta ja mahdollisesta tilavuokrasta sovimme tapauskohtaisesti erikseen.


Runsaat ilmaiset parkkitilat helpottavat kokoontumista juhlaan tai kokoukseen Sali & Keittiöön. Voit myös tutustua tiloihimme etukäteen. Sovithan käynnistä ennakkoon!

Ota yhteyttä

Tarjoilut toiveidesi mukaan

Saat juhliin ruoka- ja kahvitarjoilut toiveidesi mukaan. Erilaiset buffetpöytämme ovat suosituin vaihtoehto kaikenkokoisten juhlien ruokailuun, mutta meiltä luonnistuvat myös vaikkapa pöytiin tarjoillut illalliset isommallekin joukolle. Leivomme myös erilaiset suolaiset ja makeat piiraat ja muut leivonnaiset kahvipöytään. Valmistamme ruoat suomalaisia perinteitä noudattaen alusta asti itse. Voit tutustua esimerkkeihin noutopöydistä ja muista tarjoiluista sivuillamme, mutta teemme sinulle tarjouksen sekä toteutamme juhlat aina juuri sinun toiveidesi mukaan. 

A-oikeudet

Tilausravintolallamme on A-oikeudet, joten saat meiltä juhliisi myös haluamasi juomatarjoilun, kuten ruokaan sopivat viinit tai esimerkiksi oluet. Kerromme mielellämme lisää myös juomavalikoimastamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Yhteydenottokuvake

Viihtyisässä tilausravintolassamme Mikkelissä järjestät juhlat kuin juhlat!

Kysy lisää