Perinteinen pitopalvelu häihin ja muihin juhliin Mikkelissä

Kysy lisää!

Sali & Keittiö loihtii herkulliset noutopöydät, iltapala- ja lounasmenut sekä kakut, piiraat ja leivonnaiset tilaisuuteesi. 

Tarjoamme pitopalvelun häihin, muihin perhejuhliin sekä yritysten tilaisuuksiin. Järjestämme myös muistotilaisuuksia pitopalveluna.

Suuriin ja pieniin tilaisuuksiin

Sali & Keittiön pitopalvelu valmistaa ja toimittaa ruokia tilaisuuksiin Mikkelissä ja muualla Etelä-Savon maakunnassa. Meiltä onnistuvat tyylikkäät illalliset, muistotilaisuudet, merkkipäivät, häät, valmistujaisjuhlat, yritysten edustustilaisuudet, kokoukset ja muut tapahtumat suuremmallekin joukolle. Toimitamme herkkuja myös pienempiinkin kokoontumisiin, kuten esimerkiksi saunailtoihin ja illanistujaisiin. Voit tilata meiltä myös kylmät ja lämpimät tarjottavat yrityksesi kokouksiin tai asiakastilaisuuksiin.

Tasokkaat ruoat pitopalvelusta

Valmistamme ennen kaikkea tasokkaita, kotimaisia ruokia ja leivonnaisia, jotka on tehty alusta asti itse. Suosimme hyviä raaka-aineita ja perinteisiä ruokalajeja. Löydät hyviä esimerkkejä valmiista menuistamme, mutta voit toki tilata meiltä myös toiveidesi mukaisen tarjoilun. 

Yli 100 €:n tilaukset toimitamme veloituksetta Mikkelin kaupunkialueelle. Kaupunkialueen ulkopuolelle kuljetusveloitus on 0,40 €/km sekä tuntiveloitus 35/50 €/tunti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Noutopöydät, Ravintola Sali & Keittiö, Mikkeli
Iltapala- ja lounasmenu, Ravintola Sali & Keittiö, Mikkeli
Kakut, piiraat ja leivonnaiset, Ravintola Sali & Keittiö, Mikkeli
Pitopalvelu muistotilaisuuteen, Ravintola Sali & Keittiö, Mikkeli

Astiavuokrauksen hinnasto

Meiltä voit vuokrata myös astioita sekä henkilökuntaa tilaisuuteesi. Astianvuokrauksen hintoja:

  • kuohuviinilasit 0,50 €/kpl

  • lautaset 0,50 €/kpl

  • aterimet 0,20 €/kpl

  • juomalasit 0,50 €/kpl

  • kahviastiasto 1,60 €/setti.

Asiakas vastaa astioista ja niiden palauttamisesta puhtaana. Astioiden noutamisesta veloitamme minimissään 20 €, ellei toisin ole sovittu. Rikkoutuneista tai kadonneista astioista veloitamme uusien astioiden hankintahinnan. Kuljetus ei sisälly hintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.


Tarjoilija-/kokkiveloitus on arkisin 35 €/t, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 50 €/t. Määritämme itse tarvittavan henkilöstömäärän tilaisuuden luonteen mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Kysy lisää!
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme pitopalvelun häihin ja muihin tilaisuuksiin Mikkelissä ja muualla Etelä-Savon maakunnassa.

Pyydä tarjous